Din fertilitet logo

OM DIN FERTILITET

Camilla Ulsø

OM CAMILLA ULSØ

Mit navn er Camilla Ulsø, og jeg er uddannet jordemoder og akupunktør (RAB). Jeg brænder for at hjælpe par med at styrke fertiliteten i håb om at øge chancerne for graviditet. Dette gør jeg blandt andet gennem livsstilsændringer, yoga og akupunktur.

I forbindelse med mit arbejde som jordemoder har jeg mødt mange par, der har kæmpet længe for at få ønsket om et barn opfyldt. Lange og hårde kampe, som har gjort stort indtryk på mig.

Derfor valgte jeg at tage en akupunkturuddannelse og specialisere mig inden for fertilitet, graviditet og barsel, med henblik på at øge dine chancer for graviditet. Dette gælder, uanset om det er som supplement til en spontan graviditet eller en allerede igangværende fertilitetsbehandling.

MIN MISSION & VISION

MISSION

Min mission er at være din støtte og vejleder på rejsen mod at blive gravid, gennem graviditeten og i tiden efter fødslen. Jeg brænder for at hjælpe dig og din partner med at styrke fertiliteten og sikre en sund graviditet gennem omsorgsfulde og personlige behandlinger, der tager højde for både krop og sind. Med en blanding af traditionel viden og alternative metoder som akupunktur, livsstilsændringer og specialiseret pleje, vil jeg gøre alt, hvad jeg kan, for at skabe de bedste forudsætninger for en tryg fødsel og en harmonisk efterfødselsperiode.

VISION

Min vision er at skabe et sted, hvor du kan finde ro, håb og tryghed, uanset om du arbejder mod drømmen om at blive forælder, er gravid, eller har brug for støtte efter fødslen. Jeg ønsker at gøre en forskel i dit liv ved at tilbyde varme, nærværende og individuelle forløb, der støtter dig gennem hele processen – fra fertilitet til graviditet, fødsel og den efterfølgende tid. Jeg vil være der for dig, så du føler dig set, hørt og forstået, mens vi sammen arbejder for at opnå dine ønsker om en harmonisk og sund familieforøgelse.